top of page

Rekisteröidy kasvattajaksi

vVKY haluaa listata mahdollisimman monen vinttikoirien kasvatajan sivut samaan paikkaan, jotta ne on helppo löytää. Kenenkään kenneliä ei automaattisesti lisätä tänne, jos joku ei jostain syystä kenneliään listaan halua. Oman kennelinsä voi ilmoittaa alla olevien ohjeiden mukaan sähköpostiin itkupillin@gmail.com.

Kasvattaja: Nettinimesi

Kennelin nimi: Mikä on kennelisi nimi?

Maa: Missä kennelisi sijaitsee?

Kennelin osoite: https:// alkuinen linkki

Kasvatusrodut: Mitä rotuja kasvatat? Voit myös kirjoittaa "kaikki vinttikoirat"

Kuvaus: Lyhyt esittely kennelistäsi.

Kasvattajat

suomi.jpg
Kennel Hippulat Vinkuen - Nessu
Kasvatusrodut: venvin, saluki, whippe
Hippulat Vinkuen on kesällä 2020 perustettu kennel, joka aloitti nimellä Itkupillin. Kennel kasvattaa pääasiassa venäjänvinttikoiria, whippetejä ja salukeja, mutta kennel on täynnä muitakin vinttikoiria joista voi syntyä pentueita.
great-britain-565211.png
Kennel Elysian - Dee
Kasvatusrodut: whippe

Elysian on virtuaalisen Englannin Snowshillissä sijaitseva kenneli, joka on perustettu 4. maaliskuuta 2021. Elysianin whippetit eivät painotu varsinaisesti käyttöön tai näyttöön, vaan koirat pääsevät elämänsä aikana vierailemaan useasti sekä näyttelyissä että juoksuradalla.
suomi.jpg
Kennel Stepmaker's - Crissu
Kasvatusrodut: venvin
Stepmaker's on perustettu vuoden 2016 maaliskuussa, missä kasvatetaan venäjänvinttikoiria. Näiden upeiden ratapiiskureiden kasvatus
on itselleni todella lähellä sydäntä ollut alusta saakka. Tarkoituksena on kasvattaa terveitä ja rodunomaisia venakoita itseni ja muiden iloksi.
bottom of page