top of page

Tikivik on virtuaalisessa Grönlannissa sijaitseva kennel. Täällä kasvatetaan siperianhuskyjä suurella sydämellä. Näiden ohella pyrimme myös pienemmin kasvattaa mm. jakutianlaikoja ja saada ne yleistymään virtuaalisten kenneleiden keskuudessa. 

  Kennel on täysin virtuaalinen ja kaikki toiminta sijoittuu internettiin. Meillä on käytössämme virtuaalikoirille tarkoitettu perinnöllisyysjärjestelmä, joka arvioi numeroin koirien ominaisuuksia ja kapasiteettia kisaamisen suhteen. Yleensä koiralle valitaan 2-5 lajia, jossa se kilpailee mahdollisimman pitkälle. Hyvin menestyneet ja rakenteeltaan suotuisat koirat pääsevät käyttöön jalostuksessa. Jonkinlaisen kilpailu-uran ja ulkonäön lisäksi koirilta vaaditaan mm. terveyttä ja tasasukuisuutta. Täältä lähtee rekikoiria monenlaiseenkin kotiin löysien kriteerien saattelemana. Meiltä voi kysyä uroksia ja miksei vaikka narttujakin omaan käyttöönsä jos joku yksilö miellyttää silmää. Perjaatteena kuitenkin on, että yhdellä nartulla tehdään korkeintaan 1 pentue ja uroksella korkeintaan 2. 

  Ylläpitäjänä toimii Nessu, joka on pyörinyt virtuaalikoirien maailmassa vuodesta 2017 asti, eri nimellä ja pitäen muutamia taukoja.

- Nessu itkupillin@gmail.com

tikivik2.PNG

inuugujog! tervetuloa grönlantiin!

bottom of page